НА МОНИ С НАЙ-ДОБРИ ЧУВСТВА
„Моето мъжко момиче"-
е казал известен поет,
с вдъхновение в своята мисъл,
навярно предвид е имал теб!
Откровение и плам в очите
с много хъс и без съмнение,
опонират на лъжите
във всяко обкръжение.
Наказват бързо с основание
интригите и пошлостта
и засвидетелстват внимание
на истина и доброта.
И макар и сприхав малко,
но винаги премерен и учтив,
за всекиго ще бъде жалко
без такъв приятел справедлив!
27.03.2009г.
© Гинка Любенова Косева All rights reserved.
Запазете приятелството си!