2.06.2015 г., 7:49 ч.  

Море 

  Поезия » Друга
827 1 2

Морето аз обичам 

и на него все се вричам, 

че далеч не ще отида, 

то ще е край мен, 

водите му ще виждам, 

 нощ и ден. 

 

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??