7.11.2017 г., 17:50 ч.

На морето разказах любовта си 

  Поезия » Любовна
549 0 6

 

 


Морето днес утихна, замълча
когато му разказах любовта си,
заслуша се, погали ме с вълнá
и дълго не разбираше  каква си.
 
С вълшебна бяла светлина
показваше ми пътища незнайни,
помоли Слънцето за топлина,
да съживи интимните ни тайни.
 
Предсказа ни щастливи времена
и вечност за любовните копнежи,
тогава в тъмното изгря Звезда,
пътечка по водата да бележи...

19.09.16

 

 

© Аластор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??