4.09.2007 г., 23:55 ч.

На мосю Танас 

  Поезия
711 0 5
Отново побиват ме тръпки,
хладно е - май ще вали,
чувам зад себе си стъпки,
стар идиот се криви.

Бързо потъвам във мрака,
толкова сам и изплашен.
Тихо е. Утрото чакам,
скоро небръснат и прашен.

Може би вече ще питам
има ли изход натам,
писна ми вече да скитам
но...
         през деня ме е срам.

© Ивайло Проданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??