На моя бал реших да бъда с теб.
Макар да беше малко кривокрака.
От малък аз бях силно късоглед,
и с теб реших нощта да се отракам.
На бала, ти изглеждаше добре:
с широки, снежнобели панталони.
Прехласна се… по моето лице
изпъпчено от пуберски хормони.
Поканих те на леко бавен танц.
Ти стъпваше под музиката плавно.
А устните ти бяха с хубав гланц.
Танцувахме… и рокендрола бавно.
Отпуснах се, и с дясната ръка
погалих те, по долната ти плешка.
А ти ме зяпна с грейнала уста,
засрамена от нежната ми грешка.
Притиснах се към твоите гърди.
Посплесках малко чудната тераса.
А след това, със пламнали очи
те дръпнах зад съседната украса.
А там, съблякох моя скъп костюм.
Свалих дори и бялата си риза.
Останах гол по гащи и парфюм,
разчитайки на твойта експертиза.
А ти, от мойта наглост се смути!
Намръщи се на белите ми прашки!
И с шут по слабините защити,
честа си, от мераците хлапашки!
Оказа се, че в този важен ден,
ти нямаш - перфорирано билетче!
А аз не бях природно надарен:
Не знаех как да ям сурово кексче.
След шута, нямах повече мерак,
отвсякъде да стана по-мъжествен.
Отказах се да бъда с теб юнак.
На бала ми, до теб останах девствен.
Юри
Йовев
Май
2022 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени