27.04.2023 г., 16:29 ч.

На моя бъдещ принц 

  Поезия » Любовна, Хумористична
232 2 4

Цветя заради мен недей убива!

Да не повяхва красота заради измамен жест!

Няма да ме впечатлиш дори с розата любима,

и не, не е игра това, не е забавен тест.

 

Принцеса съм, нима пък не е ясно?

Да си моят принц мечтая, считай го за чест,

но в дворец не ме води, че ще ми бъде тясно,

не физически, душата ми затворена ще е в кафез.

 

 Вместо бижута, време винаги ми подарявай!

Вместо парцалки, заведи ме на концерт!

Спомени прекрасни с мене сътворявай,

с книга за подарък всичко с мен ще ти е шест!

 

Когато тъжна съм- пусни ми песен!

Когато нервна съм- бързо бягай надалеч!

И винаги завръщай се, в сиво не обагряй мойта есен,

а след бурята, повярвай, по-добра от мене няма веч!

 

И в щастие с мен, Овенчето, ще си живееш!

Желания щом изпълняваш- всичко ще ни е наред!

Без готвачка и чистачка вярвам, че ще оцелееш

и с мойта скромна обич ще бъдеш нов човек!

 

 

 

27.04.2023, Ким Джаксън

© Боряна Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??