18.02.2009 г., 23:40 ч.

На моя Дечко 

  Поезия » Друга
916 0 1

 

Не тъжи пак сама,

не тъжи отчаяна в нощта!

Не тъжи, аз съм тук,

не тъжи, до теб съм на всички напук!

 

И дори когато си милиш, че си сама,

повярвай ми, не е така!

Скоро ще си тръгнеш ти.

Но, моля те, без сълзи...

 

Навярно ще се върнеш някой ден

да кажеш „Хей, ти беше с мен!"

Тогава ще ти кажа  „Така беше... така и ще си остане",

защото и ти беше вечно с мен!!

 

 

 

© Нора Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??