Откакто в живота ми се появи,
всичко доби значение и смисъл.
За мене съществуваш само ти,
денонощно си във всяка моя мисъл.
Тънка линия в душата си чертая -
всичко се дели на "преди" и "сега".
Как без теб, се питам, съм живяла,
без твоята обич, нежност и топлина?
За мене Бог си ти неземен,
свещ, блещукаща в мъглата.
И зная, че ще бъдеш ти последен -
моят мъж до края на съдбата.
В твоите ръце "нежно-груби"
обичам да се сгушвам през нощта.
Повярвай ми - не искам други,
само в твоите усещам се жена.
И всяка част от мен копнее
на теб единствено да принадлежи,
телата си в едно да слеем,
любовен плам да ни изпепели!
Без теб светът ми би бил сив,
от всичко друго ДА, но от ТЕБ не се отричам!
За мене ти си най-добър и най-красив
и затова безкрайно много те обичам!
© Насето Всички права запазени
До нови!