16.03.2017 г., 14:13 ч.

На моя любим 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
1149 2 0

Обичала ли съм досега ? Не зная.

Но зная, че това е любовта -

едва ли по-красива съществува.

Обичам очите ти - дълбоки като

безкрайни небеса.

 

Обричам се, да ги виждам.

Днес и завинаги. Обичам те,

какъвто си, и какъвто не искам да бъдеш.

Питаш ме: "Наистина ли ме обичаш?,, 

 

​​​​​"Обичам те до болка! ,, – ти отговарям аз.

И виждам в очите ти заблестява звездица,

и след това в усмивка красива се превръща.

 

Душите ни се сливат във една 

и всяка в себе си във другата открива.

Искам да съм твоя завинаги, 

а ти да бъдеш мой до смъртта.

 

За твоите ръце протегнати за мен,

Земята бих до края извървяла.

За прегръдката ти топла, като слънцето 

горещо, цялата топлина бих дала.

 

 

© Сузан Метин Всички права запазени

Сузан Метин

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??