Обичала ли съм досега ? Не зная.
Но зная, че това е любовта -
едва ли по-красива съществува.
Обичам очите ти - дълбоки като
безкрайни небеса.
Обричам се, да ги виждам.
Днес и завинаги. Обичам те,
какъвто си, и какъвто не искам да бъдеш.
Питаш ме: "Наистина ли ме обичаш?,,
"Обичам те до болка! ,, – ти отговарям аз.
И виждам в очите ти заблестява звездица,
и след това в усмивка красива се превръща.
Душите ни се сливат във една
и всяка в себе си във другата открива.
Искам да съм твоя завинаги,
а ти да бъдеш мой до смъртта.
За твоите ръце протегнати за мен,
Земята бих до края извървяла.
За прегръдката ти топла, като слънцето
горещо, цялата топлина бих дала.
© Сузан Метин All rights reserved.