14.03.2021 г., 7:38 ч.

На моя любим мъж пиша 

  Поезия » Любовна, Философска, Бели стихове, Свободен стих, Друга
1093 3 0

Любовта!

Не е само нежни думи.

Слова -

може да бъде трудно,

в главата се върти.

А душата, 

малко тревожна.

На моя любим мъж пиша.

Фактът! 

Обичам го неимоверно.

Казвам,

чувствам,

че дишаме двама.

Ти си!

Само за мен, 

цялата Вселена!

Автор: Виктория Милчева-Тори М

© Виктория Милчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??