7.06.2019 г., 10:03 ч.

На моя син 

  Поезия
1256 5 10

Мое мило дете, не тъгувай,

щом си тръгна оттук някой ден,

към звездите щом отпътувам...

Любовта ми към теб ще е с мен!

 

Аз от майка си знам, че е редно

първо аз да напусна света.

А животът тепърва пред теб е,

пълен с обич, с мечти, с красота…

 

Не тъгувай. Аз ще те пазя...

И отгоре над тебе ще бдя.

Пътя верен пред теб ще показва

светлината на бяла звезда...

 

Всяка нощ ще целувам лицето ти.

Ще пристигам при теб във съня...

С топла майчина обич ще светя

във безкрая... Във вечността...

© ВАНЯ СТАТЕВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??