2.01.2008 г., 13:24 ч.

На моята любима 

  Поезия » Любовна
826 0 6

Къде бързаш?

В този миг

има толкова

благоуханни плодове.

И още толкова недокоснати

цветове.

Къде бързаш?

Любовта е тук

и сега,

в мига.

Не я ли виждаш?

Не я ли чуваш?

Не отминавай

този миг

забързана

в мечтите си

за бъдещия...

Къде бързаш?

Истинската любов

е тук

и никога няма да избяга...

© Пламен Константинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??