8.04.2021 г., 7:47 ч.

На моята муза 

  Поезия » Любовна
427 2 2

На моята музата

 

Всичко си за мен на този свят,

въздухът, водата, светлината!

Аз със теб съм силен и богат!

Ти си лек! Балсам си за душата!

 

Вярата във утрешния ден ,

Ангелът що носи добротата!

Времето, когато си със мен,

води ме далеч от самотата!

 

Като утринна зора си ти!

Лъч надежда в сивотата дневна.

Вятърът на моите мечти!

За да бъда жив, си ми потребна!

 

Всичко си за мен на този свят!

Любовта! Отровата! Живота!

Мен това ми стига-с теб съм млад.

Има те! И аз не съм самотен!

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??