29.06.2017 г., 16:32 ч.

На моята обичана Лейди Фокс. 

  Поезия » Друга
526 4 11

Обеща ми небесна потайност,
изтъкана от звездна дъга,
Обеща ми космична безкрайност,
а остави ми само тъга.

 

Още помня, не искам, не мога,
на забрава и тлен да те дам!
Там високо, отляво на Бога,
Се усмихваш потайничко, знам.

 

Няма смисъл сега да изричам,
кухи фрази и гръмки слова.
В мен си жива и аз те обичам!
Няма смърт, та дори и в смъртта!

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??