2.04.2008 г., 22:55 ч.

На моята участ! 

  Поезия
495 0 0

Самота - ти моя прокоба,

влюбих се в теб без тревога,

изпивам те с истинска злоба,

обичам те силно, без теб аз не мога.

 

Страхувам се в моите мисли

и реална, и силна си в мен.

Във всеки мой смисъл си мисъл

и всичко съм дала в твой плен.

 

Красива си с моето тяло

и мисъл си цяла - жестока.

Порок - взел жертва... по-рано...

Да нищиш душата ми кротко.

 

Но нека безсмъртна живееш,

достойна за моята жертва.

И нека коварно копнееш

завинаги моя и верна!

© Лили Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??