29.05.2021 г., 23:25 ч.

На музата 

  Поезия » Любовна
364 0 0

 

На музата

 

 

По тялото ти със език танцувам.

Устните ми в кожата се впиват.

Желая те със страст, и те сънувам!

А чувствата ми пристан не намират!

 

Образът ти всяка нощ е с мене!

През деня те търся и те искам!

Залезът мечтите ми ще вземе,

Любовта си в шепите ще стискам

 

за да ти я дам, когато мога.

И дано тогава я приемеш!

Та за тебе толкоз ли е много?

Протегни ръка, за да я вземеш!

 

С любовта си давам и сърцето!

Моето сърце за тебе бие!

Ти си моят въздух , и небето!

Другото душата ще го скрие!

 

 

Езикът ми не спира! Той играе,

и нежната ти кожа изучава!

Такава Господ може да извае!

Другото е само прах и плява!

 

29.05.2021 г.

 

 

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??