26.08.2008 г., 9:30 ч.

На музите ми 

  Поезия » Философска
458 0 2

Не чер,

зелен хайвер си хапнете

за мое здраве и дълголетие.

Пийте шампанско,

под душа ми се любете.

Моя дом е и ваша крепост.

Строшете глави,

или гръцки чинии

под ритъма на сиртаки.

Ще ви поканя и по-навътре

в моето аутодафе.

Не сме вчерашни,

взаимно се мразим,

или неистово жаждаме.

Ще ви го върна,

тъпкано и претъпкано

още вчера, може и утре.

Днес съм възпрепятствана.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??