13.12.2018 г., 23:19 ч.

На Н. 

  Поезия » Любовна, Еротична
877 1 0

Допирът ти кара ме да губя смисъл.

Потапям се във тихата еуфория на вечерната радост.

Усещам те, изтръпвам, ти - единствената мисъл.

Разтапям се в изгрева на бурната ни младост.

С огнената жар погубвам се отново.

Миг, тяло в тяло, красиво е, почти като в измама.

Душата ми в твоята потъва, сякаш е олово.

Единствената мисъл - във вечността да бъдем двама.

 

© Mgg Всички права запазени

-

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??