13.03.2010 г., 13:10 ч.

На Н...ея 

  Поезия » Любовна
576 0 1

Очаквах те и нощите броях,                                                                                                           проклинах се, че неуверен бях,                                                                                                      не исках всичко, нямах и куража  -                                                                                                "аз те обичам" тихичко да кажа.                                                                                                                                                                                                                                                                   Отдавна споменът е избледнял,                                                                                                      как скришом гледах те, живот бих дал                                                                                          да те поискам - млада и красива                                                                                                   тогава, но уви, момента си отива!                                                                                                                                                                                                                                                             И днес, макар и  вече помъдрял                                                                                                    и от любови разни оцелял                                                                                                               проклинам се, че нямах аз куража -                                                                                                      "Обичам те" съвсем искрено да кажа...                                                                                              

© ВЕСЕЛИН СТЕФАНОВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Трябва да вярваме в себе си!Хареса ми
Предложения
: ??:??