7.03.2008 г., 18:09 ч.

На Н. и П. 

  Поезия » Гражданска
523 0 4

На Н. и П.

Държа мечтите си живи
и пазя очите си си ясни,
страня от пътища криви
и нямам нощи ужасни!

Трупам вътрешна сила
и точа раздиращо слово
против тризъбата вила,
духа си калявам сурово!

Редя стрелите си тежки
и помня раните стари,
стъпил на минали грешки
и до верни другари!

20. 02. 08 г.
Прага

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??