На най-малката жена
посвещавам го на дъщеря ми Алис... с много обич...!!!
пожелавам също весел празник на всички жени!
обичайте ни такива, каквито сме...!
все пак сме две половинки от едно цяло...
Ще имаш, миличко,
безбройни радости!...
На всичко ще се радваш
от сърце...
На майка си
ще се усмихваш, слънчице...!
(понякога на татко си)
Светът ще бъде
в твоите нозе...
Като пораснеш,
миналите радости
ще намалеят...
Странен свят, нали?
Ще загинат
някои от тях завинаги...
Различни ще са
твоите мечти!
А когато стигнеш
моите години,
едва ли
ще останат
много те...
През извървените
житейски зими
една бе
радостта за мене! -
Ти -
дете!...
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени