24.06.2009 г., 12:30 ч.

На най-прекрасната с любов 

  Поезия
622 0 1

Въздишки по възглавницата се търкалят,
спомени в измачкани чаршафи се въргалят,
ароматът твой не дава очи да затворя,
с ангелите за устните ти говоря,
целуваш ме, прегръщаш ме, отварям очи,
няма те, липсваш ми, бликват сълзи.

Без теб в живота оцеляващ бях,
с теб станах боец, полудях,
от любов и щастие не спях,
на дребни нещица с удоволствие се смях,
на длан сърцето си ти подарих,
пред усмивката ти гордостта си преклоних,
храм от сладолед и шоколад ти построих,
щастлив написах ти не един стих.

Не знам какво направих, нещо сглупих,
може би любовта ни на екс изпих,
ти тръгна си със моето сърце,
сам останах аз със празни ръце.
Липсваш ми, секундата е век.
Липсваш ми, за болката няма лек.
Липсват ми усмивката ти и нежната ти ръка.
Липсваш ми, за теб е таз сълза.

Целувам те много и навсякъде!!!

© Никой Нищо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • изпълнено с искренни чувства Обичай
Предложения
: ??:??