21.08.2008 г., 14:49 ч.

На него... (посветено) 

  Поезия
957 0 26

Той ми каза...

Аз го предчувствах.

И се случи...

Аз - безумно негова.

Той - не го и допуска.

Не го мисля...

При него е същото.

(само че още не знае...)

Другите

все ще са недостатъчни,

щом аз съм се появила

... накрая.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??