15.01.2011 г., 20:30 ч.

На нея - Любовта 

  Поезия » Любовна
746 0 0

 

Измъкнах се, повярвай  ми, от нищото

и виждам теб, а теб те няма,

завъртам се с надежда, търся чистото,

но миражът само е пред мене без промяна…

 

С думи ти успя да ме откъснеш

от моята застинала скала

и сърцето каменно, което тайно носих,

да допреш до теб и залееш с топлина.

 

Изпълваш ме с всичко всевъзможно,

претрупваш ме с безкрайни светлини,

дори сънят страхуващ се ме гали,

че спя за теб с отворени очи.

 

Дано са вечни чуствата, които носим

и е трайна безграничната им власт,

защото аз любов не помня да ме търси

постоянно в сънища, в сълзи и грях.

 

Обичам те, любовно огледало,

това ми стига, за да бъда нараним,

единствено от теб и никой друг изцяло,

че ме вика ти, потърси и откри.

© Михаил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??