18.10.2008 г., 16:12 ч.

на Ники 

  Поезия
784 0 4

Ти искаш "Мамина сила"!

Вярваш в нея и тя те крепи!

Надявам се в твоя характер

да остави трайни следи!

След прилив на нежност,

ти даряваш ме с цветя

и ако аз ги събирам,

покрай мен би станало Рай!

Ти още си малък, но ще пораснеш.

Ще плени момиче твоето сърце!

И аз се моля, мой малък сине,

да не дойде краят на сегашния"Рай"!

© Любка Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??