28.12.2017 г., 18:00 ч.

На Нова Година 

  Поезия
310 0 2

Ще седна сам на празничната маса,

наред с изкуствената, Коледна елха!

Само за теб ще вдигна пълна чаша,

разделя ни само един малък океан!

 

Ще помечтая малко на Нова Година –

Да прекосим океаните един към друг,

да срещнем Дъга, под нея да минем –

вятърът в сърцата ни да е само от юг!

© Yuri Yovev Всички права запазени

Юри Йовев

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Таня Благодаря ти, че се спираш при мен! Твоите стихове са прекрасни!
  • Какво значи един океан, щом душите са близо!
Предложения
: ??:??