Dec 28, 2017, 6:00 PM

На Нова Година 

  Poetry
311 0 2

Ще седна сам на празничната маса,

наред с изкуствената, Коледна елха!

Само за теб ще вдигна пълна чаша,

разделя ни само един малък океан!

 

Ще помечтая малко на Нова Година –

Да прекосим океаните един към друг,

да срещнем Дъга, под нея да минем –

вятърът в сърцата ни да е само от юг!

© Yuri Yovev All rights reserved.

Юри Йовев

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Таня Благодаря ти, че се спираш при мен! Твоите стихове са прекрасни!
  • Какво значи един океан, щом душите са близо!
Random works
: ??:??