Ваше е царството Божие.
Пътят, Истината и Живота.
А аз ще ви стана подножие,
защото повярвах в Доброто.
Вашият образ ще носят
свещите и знамената.
А аз ще съм капка от восъка,
повярвала в Светлината.
Истина, истина, ваша е Славата.
Нине и присно и вовеки.
А аз съм дете на Забравата,
защото повярвах в Човека.
(от "СтиховеЙ")
© Райчо Русев Всички права запазени