19.01.2010 г., 14:11 ч.

На някой мъж жената 

  Поезия » Хумористична
525 0 3

НА НЯКОЙ МЪЖ ЖЕНАТА

 

На някой мъж жената,
на друг пък мъж мечтата
обича да флиртува,
за разнообразие лудува...

Зад външен вид тя крие
душата си себична,
гнездо трудно ще свие,
а е глезена, обичана...

С нежност е обсипана,
но няма туй давление,
че личността й изпипана
страда от раздвоение...

Тя търси си "приятел",
с данни от значение,
не иска тя мечтател,
а Мъж, звезда, явление...

Отправила послание,
очаква тя шарани
и тръпне от желание
голяма риба да хване...

Тази жена хетера
е хищна кат' пантера,
обвивката й е красива,
но отвътре си е куха, сива...

© Стихоплетецът Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??