НА НЯКОЙ МЪЖ ЖЕНАТА
На някой мъж жената,
на друг пък мъж мечтата
обича да флиртува,
за разнообразие лудува...
Зад външен вид тя крие
душата си себична,
гнездо трудно ще свие,
а е глезена, обичана...
С нежност е обсипана,
но няма туй давление,
че личността й изпипана
страда от раздвоение...
Тя търси си "приятел",
с данни от значение,
не иска тя мечтател,
а Мъж, звезда, явление...
Отправила послание,
очаква тя шарани
и тръпне от желание
голяма риба да хване...
Тази жена хетера
е хищна кат' пантера,
обвивката й е красива,
но отвътре си е куха, сива...
© Стихоплетецът All rights reserved.