27.11.2008 г., 11:01 ч.

На оня свят ще ида за Дакота 

  Поезия » Друга
548 0 2
 

Уж беше блъф онази катастрофа,

в която милата на всички ни Дакота

внезапно се прости с живота

мил,

но оттогава не съм срещал строфа

написана в типично неин стил!

 

На този свят навсякъде я дирих,

ала следа от нея не открих.

Ще ида и на оня  свят

да я подиря -

и току виж че там съм я открил!

 

В кое ли райско кътче ще я зърна -

на маса пред кафе и шоколад!

Ще я целуна и ще я прегърна

и ще й кажа:  - Връщай се назад!

 

Защо така избърза да загърбиш

и да напуснеш белия ни свят?

На някого от нас ли се разсърди?

Там имаш толкова несвършени дела!

 

А кажат ли, че тя не може се върне,

че никого не пускали оттам,

аз пак  ще настоявам да я върнат,

а вместо нея ще остана сам!

 

Макар че мене, както ми се пада,

веднага ще ме транспортират в ада!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • много интересно.Хареса ми!
  • Благодаря ти за този стих Ангар!

    Дакота е в нас и с нас поете!
Предложения
: ??:??