24.12.2008 г., 10:07 ч.

На Откровенци 

  Поезия » Друга
627 0 13
На Откровенци от сърце
желая Коледа щастлива,
да бъдем със усмихнато лице
и душа любяща и красива,
че в тази тиха, свята нощ,
казват, стават чудеса
и божествената мощ
огрява нашите сърца.
Да даваме любов и обич
от мъдрост топла окрилени
и като частица от божествен обръч
в живота си ще бъдем съхранени.


Весела Коледа, приятели! На всички желая много здраве
                           и успехи  в живота.
                       Щастлива нова година!

                                                  С много обич за вас: Гинка Косева
                                                                                        гр. Перущица

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??