6.01.2007 г., 0:15 ч.

На Павел 

  Поезия
744 0 1
Накъде да вървим?
След смъртта се загубиха всички пътеки,
и покриха се всички твои следи.
Дали ще сме ние отделно навеки?
Ако раят е мит... да, уви!
Не! Ние пак ще сме заедно,
даже мит да е раят, нали.
След смъртта ти остави последна пътека -
нагоре, нагоре, към теб ще летим.

Септември, 2005г.

© Адриана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??