На бара седеше страхотна мадама –
мадона рисувана с тонове грим.
Аз пък си следвах мойта програма –
леко превключил на пияно режим!
С уискито паднаха всички задръжки,
безскрупулно вперих към нея очи!
Харесах си нейните заоблени дръжки,
и поисках безплатно с нея да спим!
А тя ме изгледа докрай безобрáзно,
дори не попита за моя квартал!
Надигна си чашата (тежка и празна),
и алчно погледна към моя чатал.
Още в таксито ми скочи във скута,
възвърна ми сили за куп грехове!
Останах изправен почти до Редута,
таксито побърза до вкъщи да спре.
Стояхме прегърнати дълго в антрето,
захвърляхме шапки, яки и палта!
Тя се възползва и повърна в бидето,
а аз поразмислих над мойта съдба.
Реших, че си струва да бъда със нея,
харесвах среднощната нежна любов!
Помислих за кратко и взех да копнея,
за безплатната обич бях вечно готов!
Разтегнах дивана, смених и чаршафа,
и дори пепелника измих със вода.
Безумно я исках и не исках да сгафя,
позабавих се в банята с четка в уста.
Пристъпин към нея с надъхано тяло,
готов бях за подвизи в късния час!
Но дамата хъркаше в мойто одеяло
спеше пияна... на дивана у нас...
Полегнах до нея, прегърнах стената,
не можех да бъда с пияни жени!
Аз знаех, че с тях, е весел кревата,
но оставих си всичко за ранни зори.
Но в утрото срещнах голяма измама –
гримът бе размазан по моя юрган!
До мене лежеше Транс-Джендър мадама,
поисках да плача и умирах от срам!
© Yuri Yovev Всички права запазени