29.08.2008 г., 0:53 ч.

На плажа 

  Поезия » Любовна
820 0 13

Целувка от

тънките палци.

Като тръпка

от вълна крайбрежна.

Завъртя се

на тялото

валса.

Предпазливо

и нежно, нежно...

Безбожно бавно

ръцете се сплитаха.

Кръгчета меки

по дланите.

Думите нейде

в звуци отлитаха.

Щастливите стъпки

на плажа

останаха...

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??