родено в сърцето ми на 03.01.2011
с посвещение на Поета
---------------------------------------------
Вървях дълго през дни
с разкъсани утрини,
а в сърцето ми - жажда
Жажда за раждане!
Пресичах нощи прокажени,
с разстреляни залези,
а в очите се раждаше
надежда за Вяра и щастие!
На пътя на времето
рухваха кули наречени,
разпиляваха се в бездните
на клада с дявола обречени!
И в тишината на безкрая
открих небесния си ангел.
Нарисувах в душата си рая -
океан с аромата на люляци.
И пак вървя…
И зная, че ме Има.
И друг е този ден светът,
щом с Любов съм си го сътворила!
© Румяна Всички права запазени
океан с аромата на люляци"
Хареса ми...много