26.08.2014 г., 20:32 ч.

На поляната 

  Поезия » За деца
422 0 0

Слънцето грее,

зайчето бяга,

птичка се рее,

котьо се протяга.

 

Пчелите жужат си,

мравките се радват,

въпреки труда си

те се забавляват.

 

Рибките си плуват,

жабичките квакат,

щъркели кротуват

лов да си набавят.

 

Децата играят

на свежа поляна,

но иде и краят

на плавата смяна.

 

Мишка похапва

хлебни трохички...
Ето за кратко

усмивки за всички!

 

© Георги Бъчваров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??