17.05.2012 г., 10:38 ч.

На Попи 

  Поезия » Еротична
1041 0 0

Влюбих се в момиче на име Попи.

От момента, в който за първи път я видях,

аз нещо много важно осъзнах.

 

За страстни мигове, прекарани с нея, аз живея

и за нежността и романтиката и копнея.

 

Жадувам допира на чувствената и копринено мека кожа

и глава на свидни места аз нежно да положа.

 

Целувките ù пламенни, изпълнени с много, много страст,

желая да получа аз.

 

Устните ù имат вкус на сицилиански портокал,

който с радост и най-голяма наслада бих изял.

 

Поведението ù фриволно и романтично ме кара да се държа "ужасно неприлично".

Думи нежни и романтични ще и нашепвам аз,

жлеаейки само да усетя силата на нейната любов и страст.

 

Една целувка е достатътчна само да ме вкара в опасност голяма,

разсъдъка си да изгубя и безумно в нея да се влюбя.

 

Нека това е така,

аз първи към нея за връзка ще подам ръка.

Че е най-красива, ще ù докажа,

и романтика и нежно отношение ще ù покажа.

Жадувам, Попи, твоите устни греховно вкусни.

 

 

Те целуват невероятно

и ме карат да се чувствам особено приятно.

© Радослав Радев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??