4.12.2019 г., 10:21 ч.

На порасналите ми деца 

  Поезия » Философска
351 0 0

 

 

Лятното море бе само мое,

щъкаха по пясъка деца.

Нямаше забрани да мируват,

да не газят в мътната вода.

 

Имаше и замъци, и миди,

цялото богатство на света.

Приказка със щастие завита

спеше нощем в детските легла.

 

Имаше от всичко, и по много,

истински, а не измислен рай.

Споменът до днешен ден будува

без начало и без край.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??