29.07.2016 г., 0:02 ч.

На прицела на тишината 

  Поезия
599 4 6

Тишината е изстрел...!
И няма ранени. -
Само слепени
в стъклата
лица.
Като хаоса вън...
разделени.


Тишината не дава амнистия!

© Младен Мисана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??