21.08.2008 г., 16:42 ч.

На пръсти 

  Поезия
749 0 17

                 

 

                 На пръсти, по пижама се промъкнах


                       във утрото ти и във твоя ден,


            за да изпиша на стъклото ти по мръкване,


                   че този свят за нас е сътворен...

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??