Aug 21, 2008, 4:42 PM

На пръсти 

  Poetry
747 0 17

                 

 

                 На пръсти, по пижама се промъкнах


                       във утрото ти и във твоя ден,


            за да изпиша на стъклото ти по мръкване,


                   че този свят за нас е сътворен...

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??