17.09.2007 г., 0:11 ч.

На първата ми учителка. . . 

  Поезия
4004 0 3

На първата ми учителка. . .

Учителко мила,
разделям се с теб,
но ти ще останеш във мойто сърце...
Ще следват ме твоите думи-завет.
Ще бъда аз винаги твое дете!
Ти майка ми беше - учител, Човек!
Поклон! Приеми обичта ми!
Очи насълзени отправям към теб!
Прости, че не казах ти "Мамо"!

Посветено на първата ми учителка - Сена Димова. Благодаря й за търпението, обичта и всеотдайността й  към мен през годините.

06.06.02

© Единствена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??