10.01.2014 г., 10:48 ч.

На път 

  Поезия » Еротична
1075 0 12

 

 

и както съм в засада зад гърба ти

 

по косата

по ухото

по врата

по ключицата

по ръката

по гърдите

по корема

покрай изправеното знаме

и обратно

около пъпа

по зърната

по рамото

под спящата брадичка

по устните

покрай носа

по тихите клепачи

ще се разходя с поглед

с допир

с дъх

с желание

с целувка

 

и най-вероятно

ще съм на половината на пътя още

когато

ще се събудиш

и ще се включим бързо

във най-вълнуващото пътешествие за двама

 

 

© Пепър Формаджи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??