2.04.2015 г., 10:52 ч.  

на път 

  Поезия
309 0 0

Понякога си мисля,

когато съм на път

като бездомна,

че някъде ме чака

някаква врата,

но да разбера защо,

не мога.

© Мария Начева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??