25.04.2020 г., 18:13 ч.  

На път 

  Поезия
496 0 5

На път

Ако си тръгна

ще бъде

заради

светлината.

Ако си отида

ще бъде

заради

сенките.

© Петър Трифонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??