10.05.2012 г., 1:51 ч.

На пътя си 

  Поезия
385 0 1

На пътя си

щом бъдеш -

ти ще го узнаеш.

На твоите цветя любими

той ухае.

И всяка стъпка

ражда песен -

върху устните

разцъфва.

Сърцето като еднорог

възкръсва.

Но всичко

става толкоз леко,

че ще го видиш

само

ако вдигнеш поглед

към небето...

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??