7.01.2015 г., 0:26 ч.

На раздяла 

  Поезия » Любовна
776 0 0

Сърцето казва едно,

ала разумът знае, че грешно е то.

Когато не знаеш кого да послушаш,

очите си затвори

и света без него си представи.

 

Сърцето ми е спряло,

а мен никога така не ме е боляло.

Дните са сиви, нощите вече не са красиви...

От мене нещо днес си тръгна 

и нямам сили дори да мръдна.

 

А исках да се върнеш,

да дойдеш и да ме прегърнеш.

Да ми кажеш, че всичко беше шега,

че аз и ти 

ще сме заедно завинаги.

 

Но ти си тръгна 

и дори за миг не се обърна...

© Ивалина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??