10.07.2018 г., 23:34 ч.

На разходка в парка 

  Поезия » Друга
849 0 0

 

Разхождам се в парка

с чаша кафе в ръка.

Около мен — чудни цветя.

Лято е. Птичките пеят.

 

Приятно, красиво е.

Лебедова вярност.

Лебед се носи с финес,

следва го важна особа.

 

Катеричка рунтавелка,

игрива, закачливо,

с хитър поглед,

гледа малките деца.

 

На пързалката,

весел смях ехти.

Малчугани със усмивка,

шумно спорят в захлас.

 

Госпожиците малки,

играят на дама.

Други двечки,

скачат на въже.

 

Федербал, тенис,

бастебол и волейбол.

Седмица на спортта

се провежда в парка.

 

Лято е. Горещо и красиво.

Лято на мечтите.

Топлината в сърцето,

усмихва моето лице.

© С. П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??